OM OSS

STUDIO 703STUDIO703 är mer än bara en verkstad.

I lokalerna på Värmdövägen 703 har det byggts dekor i över 30 år, med start i Philipson & Franck AB och sedemera scenautomationsbolaget Visual act. 

Vi som driver STUDIO 703 har alla jobbat många, många år i branschen och skaffat oss erfarenheter från ett brett spektrum av projekt. Allt från stora, tekniskt utmanade produktioner som tex Eurovision Song Contest med såväl dekor som avancerad scenteknik, till att arbeta formgivning, senografi och teknisk samordning.

Erfarenheten genom åren har gett oss förståelsen för utmaningen kring varje unikt projekt oavsett storlek och format.


STUDIO 703 startades 2019 av några några av oss som tidigare arbetat i företaget VISUAL ACT,

ett branschledande företag inom teaterdekor och scenautomation.


I våra verkstäder finns möjligheten att klämma, känna och testa sig fram bland mängder av material och tillverkningsmetoder och framförallt en enorm erfarenhet att luta sig mot. Med ett projekt hos oss är vi med er hela vägen som en naturlig del av det kreativa teamet från början till slut. Vi kan verkligen dekortillverkning, utställningar, inredning och inte minst konstnärliga produktioner eller projekt med en hög nivå.

 

För oss som jobbar här är det inte bara ett jobb, det är så mycket mer. STUDIO 703 är en kreativ arbetsplats där vi förädlar bra idéer. Vår drivkraft är att verkligheten ska överträffa visionen. Och framför allt har vi väldig roligt. 

 

Vill du jobba med oss?

Tveka inte att höra av dig